TARINAMME

Jo pienenä poikana Juha ihmetteli ja ihaili kasvien kasvun ihmettä. Hän haaveili omasta puutarha-alan yrityksestä ja Marjapaikka saikin alkunsa vuonna 1983 Juhan intohimosta kasveja ja luontoa kohtaan. Aluksi tilalla viljeltiin mansikkaa ja mustaherukkaa, sekä tuotettiin hunajaa.

Vuonna 1992 tilalla puhalsi uudet tuulet ja Juha sai Marjapaikkaan rinnalleen Tertun. Aiemmin Marjapaikka oli toiminut pääsääntöisesti vain puutarha-alan yrityksenä, mutta puutarhatoiminnan rinnalle Terttu toi mukanaan paljon uusia ideoita ja Sininen Puoti avattiin vuonna 1998. Vuosien mittaan Sinisessä Puodissa on nähty taidetta ja keramiikkaa, tuotevalikoima elää sesonkien mukaisesti. Valikoimasta löytyy myös Feelmax ja Suomi-Kenkä –tuotteita, sekä Homcare Finlandin, eli tunnetummin Swipen kodin puhdistustuotteita. Astologiatulkinnat löytyvät myös palveluistamme.

Kauppapuutarha palvelee keväästä syksyyn. Myynnissä ovat puut, pensaat, perennat, marja- ja hedelmäkasvit, kesäkukat ja yrtit. Marjapaikassa työtä tehdään intohimolla ja täydestä sydämestä ja yrityksen keskeisimmät arvot rakentuvatkin iloisen, ja ennen kaikkea asiakaslähtöisen palvelun ympärille. Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi Marjapaikan ihmeelliseen maailmaan!